У Харкові призупинено рух поїздів лінії метро

У роботі метро відбулися тимчасові зміни

У Харкові тимчасово зупинили рух поїздів однією з гілок метро. Про це повідомили у пресслужбі Харківського метрополітену.

За інформацією джерела, сьогодні, 23 серпня, з 11.00 тимчасово зупинили рух поїздів лінії метро Салтівська. Також станцію "Історичний музей" тимчасово закрито для обслуговування пасажирів.

У пресслужбі не пояснили причини зміни у роботі харківського метрополітену. Про відновлення роботи метро пізніше буде повідомлено додатково.

"Просимо вибачення за доставлені незручності!", - зазначили у пресслужбі.

Оновлено: Станом на 12:54 рух поїздів Салтівською лінією метрополітену відновлено. Станцію "Історичний музей" відкрито для обслуговування пасажирів.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

 Південна залізниця" АТ "Укрзалізниця" продовжує розширювати мережу руху приміських поїздів. Таким чином, з 17 червня з міста Харків було запущено дві нові електрички за двома новими маршрутами. Читайте докладніше про розклад електричок у матеріалі на нашому сайті.

• Стало відомо про те, скільки міських автобусів і тролейбусів було пошкоджено або знищено під обстрілами в Харкові. Також з'явилася інформація, скільки автобусів фахівці змогли відремонтувати. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

• З Харкова запустили приміські потяги. Розклад та подробиці дізнайтесь у матеріалі на нашому сайті.

• Чехія має намір допомогти Харкову та передати кілька автобусів та тролейбусів. Зазначається, що транспорт не новий. Він був зроблений ще в середині 2000-х. Проте техніка перебуває у хорошому стані.

• З Харкова запустять зручний автобусний маршрут. Транспорт курсуватиме щодня окрім неділі. Вартість квитка становитиме 130 гривень.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися