Затяжна комендантська година: як харків'янам вигулювати домашніх тварин

У Харкові вводиться затяжна комендантська година з 23 по 25 серпня

До Дня незалежності України в Харкові запроваджується затяжна комендантська година через загрозу посилення обстрілів з боку російських окупантів. Про це голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов розповів "Суспільному".

Комендантська година у Харкові розпочнеться о 19:00 23 серпня і закінчиться о 7:00 25 серпня. У святкові дні російські загарбники можуть почати показово посилено завдавати ударів по місту. Для безпеки харків'ян було прийнято рішення та введення затяжної комендантської години.

"У нас ці погрози з 24 лютого йдуть. Місто Харків, ймовірно, найбільше страждає від російської агресії. ППО збиває значну кількість ракет, але їхня частина долітає до таких умовних цілей як житлові будинки, парки, сквери, лікарні, промзона, яка не має нічого спільного з військовою, тому ці заходи ми повинні дотримуватися постійно.

Синєгубов зазначив, що під час комендантської години дозволяється вигул свійських тварин. Однак робити це потрібно неподалік свого будинку, не далі ніж 100-200 метрів.

Нагадаємо, що у зв'язку з цим у Харкові змінили роботу громадського транспорту. Докладніше ознайомитися з новим графіком можна тут.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

 У Харківській області з уламків збитого біля Циркунів вертольота Мі-28Н "Нічний мисливець" зробили сувенірні монети. Ідея належить колишньому військовому, волонтеру та засновнику військового порталу "SHERIFF Tactical Gear" із позивним "Шериф". Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

 Терехов прокоментував можливі обстріли 23 та 24 серпня. На день міста 23 серпня та День незалежності України 24 серпня будуть посилені комендантські обмеження та охорона міста загалом.

 У Харкові змінився графік роботи пунктів видачі гуманітарної допомоги. Цього тижня продуктові набори можна буде отримати лише у четвер та у суботу. У вівторок пункти видачі буде закрито. Як повідомили в ХОВА, через можливі провокації з боку РФ 23 серпня мешканцям не видаватимуть допомогу.

Радник Офісу президента Олексій Арестович прокоментував питання, чи потрібно жителям Харкова та області евакуюватися. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися