Харківський метрополітен змінив графік роботи

24 серпня метрополітен не працюватиме

У зв'язку із затяжною комендантською годиною буде змінено графік роботи метро. Про це повідомили у Харківській міській раді.

За інформацією джерела, на День незалежності України в Харкові запровадили довгу комендантську годину. Він розпочався о 19:00 23 серпня та триватиме до 7:00 25 серпня. У метрополітені зазначили, що у ці дні працюватимуть так:

- середа, 24 серпня, - перевезення не здійснюватимуться;

- з четверга, 25 серпня - з 7:00 до 18:00 (до окремого розпорядження).

"Просимо з розумінням поставитися до таких заходів і підготуватися до перебування вдома та в укриттях – це ваша безпека", - зазначили у метро.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

 Відома харківська мережа супермаркетів змінить свою назву. Однак ще деякий час паралельно використовуватимуться і логотип Захоплення та елементи нової назви. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• У Харкові та Харківській області за місяць значно змінилися ціни на м'ясо, гречану крупу, олію, цукор, молочні продукти, фрукти, овочі, а також решту харчових продуктів. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

 У Харкові магазини продовжують відновлювати роботу. Вже відкрито понад 60% загальної кількості. У мерії опублікували список працюючих магазинів у місті.

 У Харківському лабораторному центрі опублікували список пляжів у Харкові та Харківській області, які є небезпечним і для купанняУ межах зони купання 6 водойм проби води за вмістом лактозопозитивних кишкових паличок не відповідають гігієнічному нормативу.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися