"Ми переможемо у цій війні": Ігор Терехов звернувся до харків'ян

Терехов привітав харків'ян із Днем Незалежності України

Мер Харкова Ігор Терехов звернувся до городян та привітав їх із Днем Незалежності України.

Останні тридцять років українці відзначали День Незалежності, навіть не підозрюючи, що свій 31-й день народження Україна зустрічатиме не під мирним небом, а воюючи з російським агресором за право на своє існування.

"Боротьба за незалежність, героїзм воїнів, загибель мирних жителів, підлість колаборантів та нелюдяність окупантів – все те, про що ми читали у підручниках історії, раптом стало жорстокою та цинічною реальністю, де ціна питання – саме існування української нації та української держави.

Тепер ми дуже добре розуміємо, що Незалежність – це не даність і не просто гарне слово. Мало бути незалежними – треба завжди бути готовими свою незалежність захистити. Нам це вдається завдяки героїчним зусиллям нашої армії, всього українського народу та наших міжнародних партнерів", - сказав Терехов.

Мер наголосив, що українці не зупиняться, доки повністю не виженуть зі своєї землі російських окупантів.

"Бажаю всім нам терпіння, сил і мужності пережити всі ті виклики та випробування, які випали на нашу частку. Ми обов'язково подолаємо всі труднощі та переможемо у цій війні! У нас немає іншого вибору, бо від цього залежить майбутнє нашої країни, майбутнє наших дітей та онуків! З Днем Незалежності!", - додав Терехов.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

У зв'язку з можливістю посилення обстрілів Харкова з боку окупантів на День Незалежності України, було ухвалено рішення запровадити у місті затяжну комендантську годину. Він починається о 19:00 23 серпня та закінчується о 7:00 25 серпня. Олег Синегубов розповів, як вигулювати своїх домашніх вихованців у цей час.

 У Харкові змінився графік роботи пунктів видачі гуманітарної допомоги. Цього тижня продуктові набори можна буде отримати лише у четвер та у суботу. У вівторок пункти видачі буде закрито. Як повідомили в ХОВА, через можливі провокації з боку РФ 23 серпня мешканцям не видаватимуть допомогу.

 Радник Офісу президента Олексій Арестович прокоментував питання, чи потрібно жителям Харкова та області евакуюватися. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися