Гуманітарна допомога у Харкові: де отримати продуктовий набір (КАРТА)

Видача гуманітарної допомоги здійснюється у відділеннях "Укрпошти" та Нової пошти"

У Харкові продовжують видавати гуманітарну допомогу всім, хто її потребує. Пункти видачі працюють тричі на тиждень. Про це повідомляє пресслужба Харківської обласної військової адміністрації.

Із серпня харків'янам почали видавати виключно комплексні продуктові набори, які розроблені на Харківщині разом із волонтерами. Ці набори дозволяють забезпечити найнеобхіднішим для всіх мешканців міста та регіону.

Гуманітарну допомогу роздають у пунктах видачі, які регіональний гуманітарний штаб забезпечили спільно з "Новою поштою" та "Укрпоштою". Отримати їх можна лише у певні дні – вівторок, четвер та суботу. Працюють пункти видачі з 9:00 до 16:00.

У новий продуктовий набір входить: олія, 4 порції м'ясної консерви, рибна консерва, кава або чай. До чаю додають печиво, хлібці чи сухарики. Також є макарони, манка, рис, пшоно, молоко, овочева консерва, цукор та борошно.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

Харків'ян запрошують на дивний перегляд фільмів. За словами організаторів, "кінозал" буде розрахований приблизно на 80-90 осіб. З собою глядачі можуть приносити пледи, ковдри, стільці, а також їжу та напої. Вхід безкоштовний.

Синоптики розповіли, яку погоду варто очікувати мешканцям Харкова та Харківської області у вересні. Максимально спекотний день очікується 9 вересня. Температура повітря вдень підніметься до 29 градусів. Найхолодніші дні – 16,17 та 29 вересня. Стовпчики термометрів впадуть до +11 градусів вдень.

• Стало відомо, в яких сферах діяльності зросла зарплата. У Харківському обласному центрі зайнятості повідомляється, що середня заробітна платня зросла за останній рік на 10%.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися