Продуктові набори: на Харківщині надаватимуть допомогу на дітей

Набори видаватимуться протягом 1 та 2 вересня

У Лозівській громаді протягом двох днів видаватимуть продуктові набори на дітей від 10 до 14 років. Про це повідомили у прес-службі Лозівської міської ради.

За інформацією джерела, місцеві жителі зможуть отримати один набір на одну дитину. Набори видаватимуться протягом 1 та 2 вересня з 10 до 16 години. У старостинських округах також можна буде отримати пакети, але на кілька днів пізніше це пов'язано з транспортуванням.

"У Лозівській громаді вирішили поетапно видавати пакети різним категоріям мешканців, щоб не створювати масових скупчень. Першими підтримку отримували соціально вразливі категорії: діти-сироти, люди похилого віку, багатодітні сім'ї, люди з інвалідністю. Дітям до 10 років набори теж видавали. Переселенці отримують з. на постійній основі у волонтерських центрах", - йдеться у повідомленні.

Щоб отримати набір на дітей, необхідно мати паспорт і свідоцтво про народження. У Лозовій видачу здійснюватимуть у Лотосі – волонтерський центр Добра дія.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

• Харків'ян запрошують на дивний перегляд фільмів. За словами організаторів, "кінозал" буде розрахований приблизно на 80-90 осіб. З собою глядачі можуть приносити пледи, ковдри, стільці, а також їжу та напої. Вхід безкоштовний.

• Синоптики розповіли, яку погоду варто очікувати мешканцям Харкова та Харківської області у вересні. Максимально спекотний день очікується 9 вересня. Температура повітря вдень підніметься до 29 градусів. Найхолодніші дні – 16,17 та 29 вересня. Стовпчики термометрів впадуть до +11 градусів вдень.

• Стало відомо, в яких сферах діяльності зросла зарплата. У Харківському обласному центрі зайнятості повідомляється, що середня заробітна платня зросла за останній рік на 10%.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися