У Харкові відновлюють зруйнований після обстрілу будинок (ФОТО)

Роботи з ремонту цоколь будинку вже завершили

У Немишлянському районі відновлюють багатоповерховий будинок після "прильоту" до нього снаряда. Про це пише пресслужба Харківської мерії.

Як зазначає джерело, йдеться про будинок на вул. Грищенка у житловому масиві Куліничі. У вересні підрядна організація займається ліквідацією наслідків обстрілів житлового будинку.

picture

Внаслідок влучення снаряда було зруйновано покрівлю та технічний поверх над двома під'їздами, цоколь та дві вхідні групи. На сьогодні вже завершено роботи з ремонту цоколю будинку. Продовжується демонтаж плит перекриття на покрівлі та прибирання сміття перед відновлювальними роботами.

picture

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

 Окупанти обстріляли ракетами селище на Харківщині. За словами голови громади, такого терору проти мирного населення селище раніше ніколи не знало. Він також показав фотографії наслідків ракетного обстрілу, на яких видно велику кількість руйнувань. Подробиці читайте у нашому матеріалі. 

• Відомий український співак прокоментував обстріл Саржиного Яру. За його словами, таке місце як Саржин Яр має для нього особливе значення та пам'ять, тому йому дуже боляче читати про обстріл цього парку.

• Мер Харків Ігор Терехов звернувся до городян з проханням бути обережнішими у зонах відпочинку. Міський голова зазначив, що 30 серпня був "приліт" Саржиним Яром. Внаслідок обстрілу з боку окупантів є одна жертва. У зв'язку з цим Терехов закликає городян бути обережнішими у таких місцях. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• Генерал Маломуж розповів, чому ворог зосередився на Харкові. На його думку, на прикладі цього міста російські військові показують, що можуть бити й по інших містах, включаючи столицю України.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися