Кінотеатр під землею: Куди сходити у Харкові

У Харкові покажуть кіно під землею

У Харкові під землею на парковці ТРЦ "Микільський" 3 та 4 вересня показуватимуть фільми . Про це у своєму телеграм-каналі повідомляють організатори кіносеансів Kharkiv Cinema Club, повідомляє "Думка".

Так, 3 вересня о 16:00 можна переглянути фільм "Брюс Всемогутній", а 4 вересня о 14:00 - "Гаррі Поттер і філософський камінь". Вхід та посадка вільні. Реєстрація не потрібна.

На місці будуть дивани, стільці. З собою можна брати їжу та напої, каримати, підстилки. А також ковдри або теплий одяг, тому що на паркінгу може бути прохолодно. Попереджаємо, там бетон, це для тих, хто братиме підстилки, щоб розуміли, на чому сидітимете, якщо вам не вистачить посадкового місця. Кількість посадкових місць 80-90", – повідомляють організатори.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

 Фахівці розповіли, яку воду небезпечно пити на Харківщині. Наднормативне мікробне забруднення води водопроводу спостерігається у місті з початку серпня. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• У Харкові та Харківській області за місяць значно змінилися ціни на м'ясо, гречану крупу, олію, цукор, молочні продукти, фрукти, овочі, а також решту харчових продуктів. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

 У Харкові магазини продовжують відновлювати роботу. Вже відкрито понад 60% загальної кількості. У мерії опублікували список працюючих магазинів у місті.

 У Харківському лабораторному центрі опублікували список пляжів у Харкові та Харківській області, які є небезпечним і для купанняУ межах зони купання 6 водойм проби води за вмістом лактозопозитивних кишкових паличок не відповідають гігієнічному нормативу. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися