Завтра в декількох районах Харкова не буде водопостачання

Водопостачання частини абонентів Новобаварського та Основ'янського районів буде тимчасово припинено з 9:00 7 вересня до 1:00 8 вересня. Про це повідомляють «Коментарі. Харків» з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Водопостачання частини абонентів Новобаварського та Основ'янського районів буде тимчасово припинено з 9:00 7 вересня до 1:00 8 вересня. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Як повідомили у КП "Харківводоканал", це пов'язано з проведенням ремонтних робіт на водоводі діаметром 800 мм на вул. Академіка Богомольця.

На час проведення ремонтних робіт воду мешканцям підвозитимуть автоцистернами.

Зі списком адрес, де тимчасово не буде води, можна ознайомитися тут.

Телефон для довідок: 15-33.

Раніше у "Коментарях. Харків":

Рятувальникирозбирають завали у центрі Харкова. З-під руїн житлового будинку в Київському районі врятували трьох осіб – двох жінок та чоловіка. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" із посиланням на інформацію харківського міського голови Ігоря Терехова.

Сьогодні вранці російські ракети потрапили до житлової багатоповерхівки у Київському районі Харкова. Фото з місця події опублікував керівник ГУ Нацполіції на Харківщині Володимир Тимошко, повідомляють "Коментарі. Харків".

Сьогодні вночі російські війська обстріляли ракетами Індустріальний район Харкова, внаслідок чого загинула жінка. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію мера Харкова Ігоря Терехова.

"В одному випадку було потрапляння до приватного житлового будинку. Під час розбору завалів виявлено тіло жінки. У другому випадку ракета прилетіла неподалік приватного будинку. Від розльоту осколків спалахнув будинок. Без постраждалих", - написав міський голова у своєму Телеграм-каналі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися