З Харкова запускають ще один поїзд (РОЗКЛАД)

Поїзд до Умані запускають з 17 листопада.

Новий анонсований "Укрзалізницею" поїзд вже з 17 листопада буде прямувати з Харкова до Умані через Дніпро. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію "Укрзалізниці".

№65/66 Харків — Умань (через Дніпро) відправлятиметься з Харкова з 17 листопада по непарних числах о 17:49 і прибуватиме в Умань о 9:30. В зворотному напрямку, з Умані, поізд відправлятиметься по парних о 17:40, і прибуватиме до Харкова о 9:51.

Квитки вже доступні на сайті, в застосунку Укрзалізниці та в чат-ботах.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Трамвайний "дріфт" у Харкові відміняється: Європа допоможе. Трамваї у Харкові оновлять та замінять колії.

У Харкові розпочинається підготовка проєкту з масштабної реконструкції та розширення трамвайної інфраструктури. Проєкт буде реалізовано за кошти Європейського інвестиційного банку (ЄІБ). Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. Так, завдяки співпраці ЄІБ, міськради та КП "Салтівське трамвайне депо" у місті замінять зношені та зруйновані росіянами трамвайні колії, закуплять нові трамваї, а також відновлять системи та інфраструктуру депо.

Учора ввечері харків’яни чули "прильоти": горіла адмінбудівля, є постраждалі. Від обстрілів окупантів постраждала жінка.

За добу з 11 на 12 листопада росіяни вели обстріл вздовж усієї лінії зіткнення та кордону з РФ у Харківській області. Увечері навіть мешканці Харкова чули вибухи та прильоти в області. Від обстрілів страждало мирне населення у Куп’янському, Чугуївському та Харківському районах. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися