В Харкові знайшли підлітків, які втекли з інфекційної лікарні

Як з’ясувалося, майже тиждень втікачі гуляли містом

В Харкові поліція розшукала двох підлітків, які ввечері, 6 квітня, втекли з дитячої інфекційної лікарні. Про це "Коментарі. Харків" дізналися у Відділі комунікації поліції Харківської області.

Правоохоронці повідомляють, що жодних подій кримінального характеру з хлопцями не сталося. На пошук 13 та 15-річних втікачів був задіяний особовий склад поліції Харківщини. 

Місцезнаходження зниклих хлопців встановили сьогодні, 13 квітня. Як з’ясувалось, весь цей час вони гуляли містом. 

Працівники Слобідського відділу поліції провели з втікачами роз’яснювальну бесіду щодо недопущення подібних випадків у майбутньому.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що в Харківській області правоохоронці виявили 300 порушників карантину. Як з’ясувалося, найчастіше громадяни ігнорували обмежувальні заходи та виходили на вулицю без маски.

Також "Коментарі. Харків" повідомляли, що на Харківщині віруючих не пустять до церкви на Великодню службу. Богослужіння будуть проходити при закритому храмі та без доступу віруючих в приміщення. Зайти до храму можна буде тільки після закінчення служби. За порядком під час Пасхи стежитимуть близько 400 поліцейських і 160 військовослужбовців Нацгвардії.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися