У Харкові ремонтують міст біля авторинку «Лоск» (Фото)

Вже відновили тротуар правої половини мосту

У Харкові продовжуються аварійно-відновлювальні роботи на мосту поблизу авторинку "Лоск". Про це "Коментарі. Харків" дізналися у Службі автомобільних доріг у Харківській області.

Роботи на автомобільній дорозі М-03 Київ-Харків-Довжанський, зокрема з ремонту мосту, виконуються за рахунок експлуатаційного утримання.

Повідомляється, що станом на сьогодні, 28 квітня, вже відновили тротуар правої половини мосту. Тривають роботи на другій половині. 

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що  у Харкові з 27 квітня на вулиці Аерофлотської на місяць обмежили рух транспорту. Йдеться про ділянку Аерофлотської від проспекту Гагаріна до вулиці Ромашкіна. Це пов'язано з ремонтом асфальтобетонного покриття проїжджої частини. На цей період рух транспорту буде здійснюватися вільної від виконання робіт смугою.

Також "Коментарі. Харків" повідомляли, що з середи, 29 квітня, в Харкові тролейбус №6  на три дні змінить маршрут. Ремонтуватимуть проїжджу частину по вулиці Деповський. Рух транспорту обмежать з 9:00 до 17:00 на ділянці від вулиці Валдайської до вулиці Південнопроектної. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися