Харківські діти відпочиватимуть в Буковелі

Понад 200 дітей пільгових категорій з Харківщини вирушили на оздоровлення у табір «Артек-Буковель»

Відпочинок для дітей-сиріт, і дітей, позбавлених батьківського піклування, які виховуються у дитячих будинках сімейного типу, організували за підтримки Фундації Олени Зеленської. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ХОВА.

Заступниця начальника Харківської ОВА Віта Ковальська повідомила, що загалом сьогодні на оздоровлення до табору "Артек-Буковель" вирушили 216 дітей із Харківської області.

"Вдячні Фундації Олени Зеленської за підтримку в організації оздоровлення для дітей Харківщини. Це діти пільгових категорій. За дорученням начальника ХОВА Олега Синєгубова, робимо все можливе, щоб забезпечити їх найнеобхіднішим. Упродовж 14 днів діти разом з батьками-вихователями відпочиватимуть за програмою "ART-roblox: створи свою гру": будуть вигадувати власні віртуальні світи та ігри, матимуть змогу відчути себе фантастичними героями. Це цікаве і дуже потрібне сьогодні дозвілля, адже попри війну діти мають залишатися дітьми", - сказала Віта Ковальська.

У таборі харківські діти проживатимуть у комфортабельних номерах, отримають збалансоване 5-разове харчування та 24/7 будуть під опікою кваліфікованих дорослих. На них чекає насичена програма: пізнавальні квести, творчі конкурси та спортивні змагання, походи в гори, фестивалі тощо.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

З 01 червня вводиться додатковий рух на спеціальному автобусному маршруті "Балаклія - Залиман - Савинці". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської військової адміністрації. Автобусний рух буде здійснюватися щовівторка та щочетверга.

Вартість проїзду "Балаклія - Залиман" - 45 грн. Розклад можна подивитися за посиланням.

У Харкові підозрюють у злочині працівників "Харківгазу": що накоїли чоловіки

Допомагали окупантам в налагодженні газопостачання — двом робітникам АТ "Харківгаз" повідомлено про підозру.

За процесуального керівництва Слобідської окружної прокуратури м. Харкова заочно повідомлено про підозру двом чоловікам за фактом колабораційної діяльності (ч. 4 ст. 111-1 КК України). Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

Що саме робили пристосуванці, читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися