Де на Харківщині дороги будуть кращими, ніж були

Дорожники працюють на трьох головних маршрутах Харківської області.

Дорожники ліквідовують аварійну ямковість гарячою асфальтобетонною сумішшю на 3 головних маршрутах Харківщини. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області.

Роботи ведуться на маршрутах:

▪ М-03 Київ – Харків – Довжанський;

Р-79 /М-18/ – Сахновщина – Ізюм – Куп’янськ – КПП "Піски";

Т-21-21 Лозова – Близнюки – Барвінкове – Велика Комишуваха.

Зараз тривають роботи на автомобільній дорозі Р-51 Мерефа – Лозова – Павлоград. Підрядні організації наносять розмітку крайових ліній.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Вночі у Харкові пролунали вибухи: де сталися "прильоти"

5 червня, близько опівночі у Харкові пролунало декілька потужних вибухів. Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов о 23:28 закликав мешканців Харкова та області перебувати в укриттях через обстріли.

Вже опівночі очільник області, а також мер Харкова Ігор Терехов повідомили, що влучання ракет зафіксовані у Слобідському та Шевченківському районах Харкова.

У зв’язку з проведенням невідкладних ремонтних робіт тимчасово обмежено рух транспортних засобів по вулиці Римарській та вулиці Петра Григоренка. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Патрульної поліції Харківської області.

Рух вулицями дозволено лише для екстрених та ремонтних служб. Патрульні поліцейські здійснюють відвід цивільного транспорту та забезпечують безперешкодний проїзд ремонтної техніки.

Як довго діятимуть обмеження та коли дадуть воду мешканцям прилеглих будинків, читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися