Що відбувається у центрі Харкова станом на ранок

Комунальники оперативно відновили комунікації у центрі Харкова.

Бригади комунального підприємства "Харківводоканал" вчора, 6 червня, оперативно закінчили ремонтні роботи на пошкоджених обстрілами комунікаціях на вулиці Римарській у Шевченківському районі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КП "Харківводоканал".

Як повідомили на підприємстві, ремонтники комплексу "Харківводовідведення" оперативно переклали 29 метрів каналізаційних мереж та капітально реконструювали зруйнований оглядовий колодязь. Після проведення ремонтних заходів система стоків на даному відрізку колектора функціонує безперебійно.

Бригади комплексу "Харківводопостачання" швидкими темпами завершили ремонтні роботи на пошкодженій ділянці водоводу діаметром 400 мм. Перекладено 32 метри мереж із встановленням запірної арматури. Водопостачання харків'ян було відновлено о 22:30. Продовжуються відновлювальні та профілактичні заходи на водоводі.

Перекладання та заміни трубопроводів провели сучасними матеріалами з тривалим терміном експлуатації.

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Електропоїзди з Харкова курсуватимуть по-іншому (розклад)

У зв’язку з ремонтними роботами з червня по вересень частково змінюється розклад руху електропоїздів з Ізюму до Харкова та в зворотному напрямку. Про це повідомив начальник станції Ізюм Андрій Гадяцький, інформують "Коментарі. Харків". Як саме курсуватимуть поїзди з Харкова, дивіться за посиланням.

Запуску соціального автобусу в Харківській області поки що не буде

БФ "Янголи спасіння" повідомив про відтермінування запуску безкоштовного автобуса у Борівській громаді. З технічних причин на цьому тижні автобус не зможе вийти на маршрут. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посланням на інформацію Борівської селищної ради. Дізнатися, на який термін переноситься початок роботи соціального автобусного рейсу, можна за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися