Мер Харкова повідомив, коли відновлять Римарську

Працівники водоканалу оперативно ліквідували аварійну ситуацію у центрі Харкова, який був під обстрілом.

Комунальні служби міста Харкова майже повністю ліквідували наслідки останнього обстрілу російською армією на вул. Римарській, який стався у ніч проти 6 червня. Про це 7 червня у своєму телеграм-каналі повідомив Харківський міський голова Ігор Терехов, інформують "Коментарі. Харків".

"Воду в будинки, що знаходяться поряд, подали ще вчора ввечері (6 червня – ред.). Сьогодні роботи закінчує КП "КВЗК". Далі – зворотня засипка, яка триватиме ще 3-4 дні, і після цього будемо асфальтувати", - зазначив мер.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Електропоїзди з Харкова курсуватимуть по-іншому (розклад)

У зв’язку з ремонтними роботами з червня по вересень частково змінюється розклад руху електропоїздів з Ізюму до Харкова та в зворотному напрямку. Про це повідомив начальник станції Ізюм Андрій Гадяцький, інформують "Коментарі. Харків". Як саме курсуватимуть поїзди з Харкова, дивіться за посиланням.

Запуску соціального автобусу в Харківській області поки що не буде

БФ "Янголи спасіння" повідомив про відтермінування запуску безкоштовного автобуса у Борівській громаді. З технічних причин на цьому тижні автобус не зможе вийти на маршрут. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посланням на інформацію Борівської селищної ради. Дізнатися, на який термін переноситься початок роботи соціального автобусного рейсу, можна за посиланням.

Учора ввечері харків’яни чули вибухи: де сталися "прильоти"

Протягом минулої доби противник завдав 5 ракетних та 48 авіаційних ударів, здійснив 70 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. На превеликий жаль, окрім зруйнованої інфраструктури, постраждали мирні люди. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального штабу ЗСУ.

Учора ввечері харків’яни чули вибухи. Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив о 22:58, що були зафіксовані влучання в Чугуївському районі. "За попередніми даними, окупанти завдали ударів ракетами С-300. Інформація щодо постраждалих та руйнувань уточнюється", – написав він.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися