Де завтра у Харківській області вимкнуть світло (графік)

Завтра у громаді на Харківщині не буде світла близько шести годин.

В зв'язку з проведенням Первомайським РЕМ планових ремонтних робіт, 16.06.2023 з 10:00 до 16:00 години відбудеться відключення електропостачання. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Первомайського міського голови Миколи Бакшеєва.

Так, світла не буде за наступними адресами:

м. Первомайський: вул. Будівельна, вул. Кільцева, вул. Сінна, вул. Миру, вул. Губкіна, вул. Перемоги, вул. Хлібна, пров. Хлібний.

Крім того, у Міненерго повідомили, що на Харківщині через обстріл пошкоджено розподільні мережі – без світла залишилися понад 9 тисяч споживачів.

Сьогодні у Борівській селищній раді повідомили, що у Борівській громаді відучора не було світла.

Електрика відсутня через пошкодження високовольтної лінії електропередач на території Куп’янського району.

"Наразі ведуться ремонтні роботи. За інформацією енергетиків, сьогодні у другій половині дня електропостачання має бути відновлено", – написали у громаді.

Нагадаємо, учора очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов зазначав, що тривають роботи з відновлення електропостачання на деокупованих територіях області.

"Наразі електрику відновлено для близько 90% споживачів. Без електрики залишається 85 населених пунктів, що перебувають у 5-км зоні від кордону з рф та лінії фронту. Там фактично неможливо провести розмінування, але ми робимо усе, щоб відновити живлення і в цих населених пунктах", – сказав голова ХОВА в етері телемарафону.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Харків’яни чули потужні вибухи уночі – подробиці обстрілу міста

Окупанти здійснили обстріл ракетами та дронами-камікадзе усією Україною.

Сьогодні вночі під час повітряної тривоги мешканці Харкова та області чули вибухи та звук безпілотників. Приблизно о 1:40 у місті пролунало щонайменше три потужних вибухи. Результати ворожих обстрілів повідомив мер Харкова та командування Повітряних Сил ЗСУ. Подробиці – за посиланням.

На дороги Харківської області вийшов безкоштовний соціальний автобус (розклад)

Запуск соціального автобусу було анонсовано раніше. На Борівщині запустили соціальний автобус для сполучення між селами громади та з районним центром. Перший рейс безкоштовного автобуса відбувся учора, 14 червня.

Також здійснюватимуться безкоштовні рейси за маршрутом Слов’янськ – Ізюм – Борова та у зворотньому напрямку. З детальним розкладом безкоштовного автобусу можна ознайомитися за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися