У Харкові активно вичищають підвали будинків

Комунальники наводять лад у підвалах будинків Харкова.

Працівники КП "Харківблагоустрій" привели до ладу понад 1,3 тис. підвальних приміщень, які можуть використовуватися як тимчасові укриття. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію комунального підприємства.

Це становить 88% від запланованої кількості. Комунальники завершили роботи в Київському, Шевченківському, Салтівському та Основ'янському районах. В інших районах прибирання завершиться найближчим часом.

Крім того, в Індустріальному районі працівники СКП "Харківгорліфт" виконують роботи з відновлення освітлення в підвалах житлових будинків, які є найпростішими укриттями. Протягом липня було відновлено освітлення в 160 таких приміщеннях. Роботи тривають.

У Немишлянському районі  робітники КП "Харківське ремонтно-будівельне підприємство" ремонтують та облаштовують входи в тимчасові укриття у житлових будинках на вул. Рибалка, вул. Сонячній та вул. Краснодарській.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області руйнуються тимчасові мости: на дорогах перевіряють автівки

У зв’язку з великою інтенсивністю руху вантажних транспортних засобів відбуваються процеси руйнації проїзної частини на штучних спорудах. Як наслідок, на автомобільній дорозі Р-78 Харків – Зміїв – Балаклія – Гороховатка ( поблизу села Задонецьке) підрядні організації провели аварійні роботи щодо заміни дерев'яного настилу на тимчасовому мосту. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області.

Також на дорогах державного значення розміщено 17 майданчиків для проведення габаритно-вагового контролю. Кого будуть перевіряти – читайте за посиланням.

Що відбувається на станції метро "Київська" у Харкові

У звʼязку з необхідністю дотримання норм законодавства України було виконано дерусіфікацію написів на колійних стінах станції "Київська" з її назвою. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КП "Харківський метрополітен".

Зазначимо, що через новину про заміну назви станції метро з російської на українську у соцмережах коментатори почали висловлювати негатив стосовно шрифту, яким замінили стару назву. Люди писали про деградацію щодо неможливості відтворити шрифт та інші негативні коментарі.

В комунальному підприємстві розповіли, чому використали такий шрифт – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися