У Харкові вирішили долю Центрального парку

Харків виконав усі свої кредитні зобов’язання щодо Центрального парку

Попри повномасштабну війну, місто Харків виконує свої боргові зобов’язання. Про це повідомив Харківський міський голова Ігор Терехов, інформують "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міськради. За його словами, міська влада зараз ретельно ставиться до економічної моделі та бюджету Харкова.

"Ми виконали усі свої боргові зобов'язання. Ми мали дуже важкий кредит. Його взяли під будівництво Центрального парку. Заставою цього кредиту були Харківський метрополітен, будівля муніципалітету, будівля Палацу спорту та інші споруди. Нам вдалося придбати ці кредитні зобов'язання за 78% від номінальної вартості. Такої комбінації ще не було ніколи", - наголосив Ігор Терехов.

Нагадаємо, цього року кредитний рейтинг Харкова вперше перевищив рейтинг держави.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Що зараз відбувається у Харківській області – повідомили у Генштабі

Протягом доби противник вів безуспішні наступальні дії західніше Лиману Першого на Харківщині. Завдав авіаційних ударів в районах Кислівки та Котлярівки. Артилерійських і мінометних обстрілів противника зазнали Новомлинськ, Дворічна, Западне, Куп’янськ та Кислівка  Харківської області.

Зазначимо, що в коментарі Суспільне. Харків начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив, що українські військові надійно тримають оборону області.

Чи є втрачені позиції у Харківській області, та скільки знаходиться у сірій зоні – читайте за посиланням.

На одному з напрямків Харківщини зібралося понад сто тисяч російських військових та 900танків

На Лимано-Куп'янському напрямку росія зосередила потужне угруповання — понад 100 тисяч особового складу, понад 900 танків, понад 550 артилерійських систем і 370 РСЗВ. Про це в етері національного телемарафону повідомив речник Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий, інформують "Коментарі. Харків".

Він зазначив, що рф зосередила десантні та мотопіхотні підрозділи на Лимано-Куп’янському напрямку, а як додаткову підтримку – сконцентрувала бойовий армійський резерв, територіальні війська, приватні військові компанії, такі як "Шторм-Z".

"На піку війни в Афганістані радянські війська мали 120 тисяч особового складу", — відмітив Сергій Череватий.

З якою метою окупанти перекинули таку кількість військ та техніки на Харківщину – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися