Де завтра на Харківщині видають олію та гуманітарну допомогу

У двох громадах Харківської області видаватимуть гуманітарну допомогу.

Завтра, 21 липня у смт Старий Салтів проводитиметься видача гуманітарної допомоги від благодійного фонду "Деполь". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Старосалтівської селищної військової адміністрації.

Видача гуманітарної допомоги проводиться для дітей від 0-16 років, інвалідів та немобільних осіб.

З 9:00 – (верх) посьолок по вул. Миру, 36

З 11:00 – (низ) подвір'я ліцею по вул. Перемоги, 34.

"Для отримання допомоги при собі необхідно мати оригінали документів, що посвідчують особу та статус. Беріть з собою пакет", – пишуть в адміністрації.

Також 21 липня відбудеться видача гуманітарної допомоги (олія рослинна) жителям Мереф’янської громади та ВПО, що зареєстровані на території громади.

Вікова категорія: 1979, 1980, 1981, 1982, 1983, 1984, 1985, 1986, 1987, 1988 р.н.

Видача відбуватиметься у порядку живої черги.

"Увага! При собі мати:

скляну банку ємкістю 3 л;

оригінал паспорта (ID-паспорт, обов'язково із довідкою про місце реєстрації) та довідку ВПО", – зазначають в громаді.

Допомогу можна буде отримати з 9:00 до 14:00 за адресою: м. Мерефа (КЗ "Мереф'янський медичний ліцей" приміщення великої школи), вулиця Дніпровська, 233.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові активісти вимагають демонтувати пам’ятник співаку та актору

Активісти "Деколонізація. Україна" звернулися до влади з вимогою демонтувати пам’ятник радянському поету, співаку та актору Володимиру Висоцькому. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію організації у соцмережах.

Активісти аргументують знесення пам’ятника біля Палацу Спорту тим, що поет народився та жив у москві, у Харкові був лише один раз та до міста ніякого відношення не має. До того ж, у рамках дерусифікації, у Харкові перейменовують топоніми, а також демонтують усі згадки про росію та радянщину.

В коментарях місцевих телеграм-каналів думки розділилися. Що кажуть самі харків’яни з цього приводу – читайте за посиланням.

Масований удар на Харківщині: відомо про загиблих 

Ворог завдав масованого удару по Козачій Лопані. Внаслідок артилерійського обстрілу загинув 62-річний місцевий мешканець. Про це повідомив начальник Дергачівської МВА Вячеслав Задоренко, інформують "Коментарі. Харків".

Масований обстріл Козачої Лопані відбувся з танку. Росіяни завдали близько 20 ударів по приватним будинкам та цивільній інфраструктурі. Чоловік 1962 року народження отримав пряме осколкове ураження легень і загинув майже відразу.

Близько двох десятків приватних домоволодінь, господарських споруд, а також адміністративна будівля Козачолопанського старостинського округу отримали пошкодження.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися