Як розважалися діти та підлітки у Харкові (ФОТО)

У Харкові 5 серпня, провели майстер-клас для дітей і підлітків

У Харкові тривають безплатні тренування та спортивні майстер-класи. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Серію майстер-класів проводить Управління менеджменту та маркетингу у сфері спорту Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту. 

Тренери Всеукраїнського професійного дитячого баскетбольного клубу Push team у суботу, 5 серпня, провели майстер-клас для дітей і підлітків на майданчику перед концертним залом "Україна".

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові вихідними провели колективний велопробіг “Непереможні”, у якому взяли участь працівники комунальних підприємств міста. У Департаменті у справах сім'ї, молоді та спорту Харківської міської ради розповіли, що до заходу долучилися понад сто співробітників 23-х комунальних підприємств. Учасники велопробігу стартували від Велоцентра і подолали дистанцію в 10 км. Усі учасники на згадку про заїзд отримали пам'ятні медалі.

Першим подолав дистанцію співробітник КП “Харківводоканал”. Він отримав подарунок від директора Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту Олександра Власенка.

У КП “Харківводоканал” зазначили, що участь у велопробігу взяли понад 20 спортсменів підприємства.  “У неофіційному заліку із великим відривом переможцем став директор департаменту інформаційних технологій нашого підприємства Володимир Говоруха”, - розповіли у КП. 

А у Харківській області наприкінці липня школярам видали планшети та ноутбуки. Школярі Дергачівської громади отримали 145 планшетів та хромбуків.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися