На поїзді з Харкова збільшать кількість місць – розклад

Укрзалізниця збільшує пропозицію місць на маршруті Харків — Перемишль

8 жовтня закінчуються ремонтні роботи на станції Перемишль, відтак поїзди №31/32 Запоріжжя — Перемишль, №35/36 Одеса — Перемишль, №705/706, 715/716, 53/54, 89/90 Київ — Перемишль повернуться до свого звичного розкладу руху, а склад поїзда №73/74 Харків — Перемишль збільшиться вдвічі.

Відправлення поїзда №73/74 у оновленому форматі з Харкова (з 7 жовтня) о 13:36, прибуття до Перемишля об 11:17. Зворотно з Перемишля (з 8 жовтня) о 13:45, прибуття до Харкова о 14:55.

Оновлений формат курсування поїзда покращить сполучення Харкова з Польщею на додачу до рейсу Харків — Хелм.

Квитки на рейси вже доступні для придбання в застосунку Укрзалізниці, чат-ботах, на сайті та в касах вокзалів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Що зараз відбувається в ТЦ "Барабашово" у Харкові – хто зацікавлений в роботі ринку

Восени у Харкові починається черговий "сезон", повертаються люди до міста, а отже – і на ринок. Що зараз відбувається у ТЦ "Барабашово", журналісту "Коментарів. Харків" розповіли у пресслужбі торговельного центру, а у міськраді розповіли, чи можливо міській владі домовитися з підприємцями та навести лад на ринку. Подробиці – за посиланням.

Скандал на Харківщині: мешканці поскаржилися на посадовців лікарні

У вересні до Державної екологічної інспекції в Харківській області надійшло звернення громадян, щодо пошкодження дерев на території Сахновщинської центральної лікарні. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію екоінспекції.

Інспектором відділу державного екологічного нагляду (контролю) лісів та рослинного світу здійснено виїзд до Сахновщинської селищної ради та проведено обстеження територій за адресою Тарасів шлях, 67, смт Сахновщина (Сахновщинська центральна лікарня).

Обстеженням встановлено факт пошкодження дерев до ступеня припинення росту, допущений посадовою особою міської лікарні. Що було винній особі – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися