На прохання читачів: у харківському метро замінили пластикові літери

На станції «Київська» встановлюють нові літери з назвою на колійні стіни

Співробітники метрополітену встановили перший комплект нових літер з назвою на колійні стіни на станції "Київська". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КП "Харківський метрополітен".

Нагадаємо, що у звʼязку з необхідністю дотримання норм законодавства України було виконано дерусифікацію написів на колійних стінах станції "Київська" з її назвою.

Тоді було встановлено тимчасове візуальне рішення, яке викликало безліч невдоволених коментарів харків’ян у соцмережах. Після цього до адміністрації метрополітену звернулися представники архітектурної агенції "balbek bureau" та запропонували розробити макети нових літер.

Нові літери були змодельовані згідно з архівними фотоматеріалами та геометрією існуючого зразка.

Адміністрація Харківського метрополітену висловлює вдячність керівнику "balbek bureau" Славі Балбеку, усім хто був залученим до процесу розробки та виробництва літер, та благодійникам, котрі профінансували вказану ініціативу.

У подальшому буде встановлено усі комплекті літер на колійні стіни станції.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Що зараз відбувається в ТЦ "Барабашово" у Харкові – хто зацікавлений в роботі ринку

Восени у Харкові починається черговий "сезон", повертаються люди до міста, а отже – і на ринок. Що зараз відбувається у ТЦ "Барабашово", журналісту "Коментарів. Харків" розповіли у пресслужбі торговельного центру, а у міськраді розповіли, чи можливо міській владі домовитися з підприємцями та навести лад на ринку. Подробиці – за посиланням.

Скандал на Харківщині: мешканці поскаржилися на посадовців лікарні

У вересні до Державної екологічної інспекції в Харківській області надійшло звернення громадян, щодо пошкодження дерев на території Сахновщинської центральної лікарні. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію екоінспекції.

Інспектором відділу державного екологічного нагляду (контролю) лісів та рослинного світу здійснено виїзд до Сахновщинської селищної ради та проведено обстеження територій за адресою Тарасів шлях, 67, смт Сахновщина (Сахновщинська центральна лікарня).

Обстеженням встановлено факт пошкодження дерев до ступеня припинення росту, допущений посадовою особою міської лікарні. Що було винній особі – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися