На Харківщину мешканцям передадуть допомогу для зими – рішення Кабміну

На Харківщину безкоштовно буде передано понад 4 тисячі буржуйок

Раніше Укрзалізниця виготовила 6 тисяч буржуйок для потреб населення постраждалих регіонів. А саме для тих, хто найбільше потребує альтернативних джерел опалення. Сьогодні Кабінет Міністрів підтримав ініціативу Мінреінтеграції щодо розподілу цих пічок-буржуйок між Херсонською та Харківською областями. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Мінреінтеграції.

Так, Херсонська обласна військова адміністрація раніше вже отримала 1860 буржуйок. А Харківській ОВА буде направлено 4140 таких пічок-буржуйок. 

Вказана допомога буде передана ОВА, які безкоштовно розподілять засоби обігріву серед населення регіону.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

"Ми входимо у важкий період" – Олег Синєгубов

Окупанти минулої ночі обстріляли Харків та район беспілотниками

У ніч на 12 жовтня Харків та Харківській район зазнали ударів ворожими безпілотниками. У Харкові було пошкоджено два приватні житлові будинки, інші удари прийшлися на Харківський район, де частково постраждала критична інфраструктура.

Про те, якою буде зима, розповів начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов – читайте за посиланням.

У Харківській області сталося два потужних вибухи: є поранені

12 жовтня до рятувальників надійшла інформація про два підриви людей на вибухонебезпечних предметах. Події сталися у с. Явірське по дорозі на с. Вовчий Яр, а також у с. Рубіжне Чугуївського району. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ГУ ДСНС у Харківській області.

За попередніми даними спрацювала ворожа протипіхотна міна ОЗМ-72 та невідомий вибуховий пристрій. Що з людьми – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися