В Харківському аеропорту оприлюднили рейтинг пунктуальності авіакомпаній. Цифри

У січні понад 90% літаків вилетіли з Харківського аеропорту без затримок

Аеропорт "Харків" повідомив, про відмінний початок року. 91% рейсів стартували вчасно і без найменших затримок. Про це прес-служба харківського аеропорту повідомляє на сторінці в Facebook, передають "Коментарі. Харків".

Так за статистикою аеропорту, найкращий показник пунктуальності у січні був у трьох авіакомпаній: Azur Air Ukraine, Belavia та Buta Airways. Вони 100% рейсів виконали вчасно.

Трохи менше – 95% літаків вчасно відлетіли у МАУ. Авіакомпанія LOT Polish Airlines за розкладом відправила 94% літаків.

Всього 3% вильотів було виконано з затримкою від 15 до 30 хвилин. 5% - затрималися від 30 хвилин до 2 годин. 1% літаків відлетів із затримкою більше ніж на 2 години.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що з травня дві авіакомпанії почнуть літати з Харкова в Батумі. З 7 травня літаки YanAir Airlines будуть виконувати рейси по середах і суботах. З 29 травня літаки авіакомпанії SkyUp Airlines будуть здійснювати рейси по вівторках і п'ятницях.

Також "Коментарі. Харків" повідомляли, що з Харкова запускають прямий авіарейс на острів Крит. Лоукостер SkyUp планує виконувати рейси "Харків - Іракліон" з 2 травня по 10 жовтня. Квитки можна придбати вже зараз.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися