Де у понеділок не буде світла (адреси)

У понеділок буде знеструмлено частину Ізюма та Ізюмського району

У зв`язку з проведенням ремонтних робіт у понеділок, 4 грудня, на п'ять годин у проміжок часу з 08:30 до 17:00 буде знеструмлено частину споживачів Ізюмського району, а саме:

с. Комарівка,

с. Миколаївка,

с. Бригадирівка,

с. Бабенкове,

с. Студенок,

с. Яремівка,

с. Топольське,

с. Сніжківка,

с. Донецьке,

с. Вірнопілля,

с. Заводи,

с. Співаківка.

Окрім того, тимчасово будуть знеструмлені споживачі в Ізюмі:

район Залізничного ринку/вокзалу,

вул. Ломоносова,

мікрорайон Верхнє селище,

р-н хлібозаводу, плодопитомника, бурякопункту (вул. Володимира Вакуленка).

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Куди звертатися харків’янам, якщо зникло світло (корисні контакти)

Власністю АТ "Харківобленерго" є кабельні і повітряні електромережі, які ідуть лише до ввідного щитка будинків. Електромережі всередині обслуговує управитель – комунальне чи інше підприємство, а також ОСББ. Проводка в квартирі чи приватному домоволодінні – відповідальність власника житла, а вуличне освітлення – сфера компетенції місцевих комунальників. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію АТ "Харківобленерго".

Таким чином, якщо немає світла тільки у вашій оселі, і автомати/запобіжники в порядку, вам потрібно звернутися до приватного електрика або спеціалізованої організації, які знайдуть причину знеструмлення та вирішать проблему.

У разі відсутності електрики на сходовій клітці або у вашому багатоквартирному будинку, телефонуйте до комунальних служб або зверніться до голови ОСББ. Якщо без електроенергії одразу кілька будинків, тоді повідомити про це або дізнатися причину знеструмлення ви можете в АТ "Харківобленерго". Корисні контакти – дивіться за посиланням.

У Харкові пішла з життя викладач університету

27 листопада на 97 році пішла із життя видатна учена-криміналіст, академік Національної академії правових наук України, доктор юридичних наук, Заслужений професор Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого, заслужений діяч науки і техніки України, професор Віолетта Омелянівна Коновалова. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися