Що робилося у Центральному парку Харкова до війни (ФОТО)

У Центральному парку вірять, що мирні свята повернуться

У Центральному парку Харкова показали, якою була атмосфера в місті до війни. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Центрального парку Харкова.

“Згадаймо, як в Центральному парку запалювали вогники на ялинці. Ці фото зроблені п'ять років тому, у 2019-му році. Віримо, що за допомогою наших героїв, вже скоро мирні свята повернуться!”, - йдеться у повідомленні Центрального парку.

Раніше у Центральному парку Харкова опублікували світлини фонтану до реконструкції. “Ще до реконструкції наш фонтан мав такий вигляд. Можна було милуватися грою води та світла. Але пробігти крізь струмені або погратися просто посеред водяних бризок не вдалося б”, - йдеться у повідомленні.

Переглянути світлини можна за посиланням.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що наступного року на прибирання парків, скверів та вулиць у Харкові планують витратити 20 млн грн. Департамент житлово-комунального господарства Харківської міської ради оголосив тендер на послуги з прибирання та підмітання вулиць.

Замовити хочуть послуги на прибирання та підмітання 253 парків, скверів, елементів благоустрою та вулиць в усіх районах міста. Аукціон проведуть 26 грудня 2023 року. Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг - 31 грудня 2024 року.

Також департамент житлово-комунального господарства Харківської міської ради оголосив тендер на суму 5,6 млн грн. Департамент планує закупити послуги з відлову тварин. 

Детальніше про нові тендери у Харкові читайте за посиланням




Джерело: https://t.me/park_ua/1396
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися