Що відбувалося в Індустріальному районі Харкова (ФОТО)

Діти подивилися виставу та отримали подарунки

У Харкові для дітей в Індустріальному районі провели святковий захід. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Святковий захід провели для учнів пільгових категорій закладів освіти Індустріального району. У безпечному місці діти подивилися виставу "Пеппі - довга панчоха" та отримали солодкі подарунки.

Захід відбувся з ініціативи Харківського міського голови Ігоря Терехова, за підтримки Адміністрації Індустріального району та ГО "Я врятований".

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові рятувальники відкрили двері квартири, в якій перебувала маленька дитина. 

Щодо подробиць подій у Головному управлінні ДСНС України у Харківській області розповіли, що 7 січня до Служби порятунку надійшло повідомлення, про те, що на третьому поверсі багатоповерхівки зачинились двері квартири. За закритими дверима перебувала маленька дитина. До місця події було направлено відділення 4-ї пожежно-рятувальної частини Основ'янського району міста Харкова. Рятувальники через балконне вікно потрапили у квартиру, відчинили двері, чим допомогли батькам дістатись до дитини.

А у Куп'янську рятувальники з-під завалів спричинених ворожими обстрілами визволили жінку. У ДСНС Харківської області повідомили, що вночі 6 січня ворог продовжував завдавати ударів по житловому сектору міста Куп'янська. Під удари потрапили будівля навчального закладу та приватні житлові будинки. Під завалами одного домоволодіння знаходилась 60-річна жінка та потребувала допомоги. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися