На Харківщині не буде газу: причини та терміни

Тимчасово призупиняється розподіл газу у селище Мереф’янської громади

Харківська філія "Газмережі" продовжує підготовку газорозподільної системи області до опалювального сезону. Плановий ремонт одного з розподільних газопроводів середнього тиску буде проведений у Харківському районі. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію газової компанії.

На час робіт буде тимчасово призупинено розподіл газу до селища Утківка Мереф’янської громади.

Відключення газу відбудеться 15 липня з 09:00.

Відновлення газопостачання планується розпочати того ж дня, 15 липня з 15:00.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові та області сьогодні діють графіки відключень світла: подробиці

Сьогодні, 11 липня, у Харкові та Харківській області застосовується графік погодинних відключень (ГПВ). Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію АТ "Харківобленерго". Нагадуємо вам, що у звʼязку зі складною ситуацією в Обʼєднаній енергетичній системі України ГПВ діє з 00:00 до 24:00.

Зазначимо, що для Харкова та області діють графіки погодинних відключень світла з 6 по 12 липня включно. У документі вказані назви населених пунктів, вулиць, черги та період, у який проміжок часу не буде світла. Нагадаємо, червоним кольором виділено години без світла для вашої групи, жовтим - години, в які електроенергія може зникнути через оперативні перемикання. Зеленим кольором позначено період, у який світло буде за умови стабільної ситуації в енергосистемі.

Якщо ви не знаєте, до якої групи належить ваша вулиця, ви можете про це дізнатися за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися