Ігор Терехов опублікував фінальне голосування за імена для ягуарів

За імена для кошенят ягуара харків’яни мають проголосувати у фіналі

Імена для кошенят-дівчаток ягуарів у Харкові обирали харків’яни на сторінках мера Харкова у соцмережах. Наразі Ігор Терехов опублікував проміжні результати конкурсу імен для ягуарчиків.

Вибір звузився до трьох варіантів, які набрали найбільшу кількість вподобань серед харківʼян.

Це Ніка і Віка, Віра і Надія, Міра і Вікторія.

Проголосувати можна на сторінці Ігоря Терехова у Телеграмі, або у Фейсбук.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Мер Харкова зняв відео з ягуарами: подробиці

Місяць тому в харківському зоопарку народилося двоє дитинчат ягуарів. Обидві — дівчатка. Міський голова Харкова Ігор Терехов поділився такою новиною з харків’янами на відео та запропонував обрати кошенятам імена.

"У такі важкі часи, як нині, надзвичайно важливо помічати радісні події та ділитися ними один з одним. Ось одна з таких. І я пропоную разом обрати їм імена! Залишайте свої пропозиції в коментарях до цього допису в Instagram та Facebook. Ідеї приймаються будь-які. Але хочеться, щоб імена були влучними і відображали дух незламного Харкова! Ті пропозиції, які наберуть найбільшу кількість вподобань, потім будуть винесені на голосування", – написав мер.

Читайте також: Як зараз виглядає Екопарк у Харкові (ФОТО, ВІДЕО)

23 червня внаслідок обстрілу Харкова КАБами, зазнав руйнувань і харківський Екопарк. Через авіаційні удари лякаються і гинуть лані, які не потрапляють навіть під прямий обстріл. Про це повідомив засновник Екопарку Олександр Фельдман у своїх соцмережах, інформує портал "Коментарі".

"На превеликий жаль, останні масові удари КАБами по Харкову не оминули і наш Екопарк. Ми розуміли, що це може статися, вже більше місяця займаємося евакуацією наших тварин до безпечніших регіонів, але без жертв серед них все одно не обійшлося. Удари припали в частині парку, яка останні півтора роки перебувала в стадії реконструкції і не працювала – відреставрований розплідник для мам та малюків, великий склад із зерном та сіном, десятки вольєрів для собак нашого “Доброго дому”... На щастя, ні людей, ні тварин на цій території не було. Але лані та олені дуже лякаються і гинуть, навіть не потрапляючи під прямі удари, тож у нас, на жаль, знову є втрати", – зазначив Фельдман.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися