Сьогодні діють зміни у метро Харкова (ОНОВЛЕНО)

На станції «Ярослава Мудрого» тимчасово зачинено вихід №4 з пішохідного переходу

Вихід №4 з підвуличного пішохідного переходу на станції "Ярослава Мудрого" (у бік вулиці Григорія Сковороди) тимчасово зачинено для користування пасажирів у звʼязку з проведенням ремонтних робіт. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію КП "Харківський метрополітен".

Про відновлення роботи вказаної ділянки підвуличного пішохідного переходу буде повідомлено додатково.

ОНОВЛЕНО: Вихід №4 з підвуличного пішохідного переходу на станції "Ярослава Мудрого" (у бік вулиці Григорія Сковороди) відчинено для користування пасажирів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харківському метрополітені демонтували торговельні точки

На центральних станціях Харківського метрополітену демонтували кіоски. Як повідомив заступник міського голови - директор Департаменту будівництва та шляхового господарства Дмитро Липовий, такі роботи провели на станціях "Історичний музей", "Університет" та "Майдан Конституції".

Він підкреслив, що прибрали не всі кіоски, а тільки ті, які були аварійними, мали численні пошкодження конструктиву та становили небезпеку для пасажирів. За його словами, решта торгівельних майданчиків, які знаходяться в належному технічному стані, продовжує працювати. Коли відновлять демонтоване – читайте за посиланням.

Читайте також: Співробітники метрополітену встановлюють нові таблички з назвою на колійні стіни на станції "Вокзальна". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію КП "Харківський метрополітен".

Нагадаємо, що відповідно до розпорядження Харківського міського голови Ігоря Терехова станцію метро "Південний вокзал" було перейменовано на "Вокзальну". Нові таблички виконано з дотриманням єдиного стилю, котрий використовується майже на усіх станціях Харківського метрополітену, крім тих де назви виконані художніми шрифтами та іншими техніками. Де ще тривають такі роботи – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися