У Харкові проводять перевірки по дворах

В Індустріальному районі перевірили санітарний стан прибудинкових територій

Комісія КП "Харківблагоустрій" та представники КП "Житлокомсервіс" оглянули двори 68 багатоповерхівок. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Санітарний стан перевірених територій - задовільний. Виявлені незначні недоліки комунальники оперативно усунули.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Вразливим категоріям населення з прифронтових територій будуть безкоштовно постачатискраплений газ

На Харківщині Віцепрем’єр-міністр України – Міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук та заступник голови області Євген Іванов провели нараду щодо забезпечення вразливих верств населення в прифронтових територій гуманітарним скрапленим газом.

"Дуже хочеться, щоб також відновилась спроможність місцевих газів, облгазів, бо втратити таку спроможність погано. Війна продовжується і ми розуміємо, що нам потрібно все це відновлювати. Якщо ми зможемо і забезпечити людей газом, і відновити спроможності, я думаю, що це буде додатковий ефект, заради чого ми і працюємо. Будемо зустрічатися щотижня, поки газ не дійде до людей", - зазначила Ірина Верещук.

"Наразі потреба у скрапленому газі для області вже сформована. Цю роботу ми провели спільно з районними військовими адміністраціями та очільниками громад. На сьогодні запит на паливо мають близько 40 тисяч домоволодінь. Наше головне завдання – забезпечити логістику й організувати доставку скрапленого газу. Хочу подякувати Ірині Верещук за особисту комунікацію та напрацювання, які в нас є. А також за увагу до Харківської області", – сказав Олег Синєгубов на спільному брифінгу з Іриною Верещук.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися