У Харкові деякі категорії можуть отримати пільгу на оплату ЖКП у розмірі 75%

Оформити знижку можна в управлінні соцзахисту чи Пенсійному фонді

Військовослужбовці, які отримали статус учасника бойових дій, можуть оформити пільги в розмірі 75% знижки  на оплату житлово-комунальних послуг в управліннях соцзахисту населення або сервісних центрах Пенсійного фонду. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Зокрема, станом на 1 липня Управління соцзахисту населення Основ’янського району прийняло від учасників бойових дій 42 відповідні заяви. 

З питань оформлення пільг мешканці Основ’янського району можуть звертатися за тел.: (057) 725-31-84.

picture

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові не буде газу: адреси та терміни відключення

"Газмережі" проведуть ремонтно-відновлювальні роботи у частинах Шевченківського та Київського районів Харкова. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської філії "Газмережі".

15 липня 2024 року фахівці Харківської міської філії "Газмережі" будуть проводити ремонтно-відновлювальні роботи на газопроводі середнього тиску у частинах Шевченківського та Київського районів міста. У зв’язку з цим тимчасово буде припинено газопостачання мешканцям деяких будинків. Актуальні адреси тимчасового відключення газу – читайте за посиланням.

Читайте також: Харківщину з робочим візитом відвідав Міністр енергетики України Герман Галущенко

Під час наради Герман Галущенко та начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов обговорили енергетичну безпеку регіону та найближчі плани щодо відновлення інфраструктури. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

Наразі одним із пріоритетних завдань обласної військової адміністрації  є відновлення та захист підстанцій Харківщини. "По кожному з таких об'єктів маємо чітке розуміння як щодо термінів, так і графіків робіт. Ми вже отримали державну субвенцію у розмірі 2,5 мільярда гривень для підготовки до опалювального сезону. З них 2 мільярди — спрямують на підготовку міста Харків, 500 мільйонів – для підготовки населених пунктів Пісочин, Солоницівка і Слобожанське. Це населені пункти, які отримують теплоносії з ТЕЦ-5 та Зміївської ТЕС. Дякую Міністерству енергетики України за підтримку Харківщини", – зазначив Олег Синєгубов.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися