У Харкові та області сьогодні діють графіки відключень світла: подробиці

Де не буде світла - можна подивитися у графіку

Сьогодні, 15 липня, у Харкові та Харківській області застосовується графік погодинних відключень (ГПВ). Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію АТ "Харківобленерго". Нагадуємо вам, що у звʼязку зі складною ситуацією в Обʼєднаній енергетичній системі України ГПВ діє з 00:00 до 24:00. З 14:00 до 24:00 – для компенсації дефіциту енергії в системі будуть задіяні чотири черги графіків погодинних відключень, в інші години – три черги. 

Зазначимо, що для Харкова та області оновили графіки погодинних відключень світла з 13 по 19 липня включно. У документі вказані назви населених пунктів, вулиць, черги та період, у який проміжок часу не буде світла.

Нагадаємо, червоним кольором виділено години без світла для вашої групи, жовтим - години, в які електроенергія може зникнути через оперативні перемикання. Зеленим кольором позначено період, у який світло буде за умови стабільної ситуації в енергосистемі. Якщо ви не знаєте, до якої групи належить ваша вулиця, ви можете про це дізнатися за посиланням.

picture

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові не буде газу: адреси та терміни відключення

"Газмережі" проведуть ремонтно-відновлювальні роботи у частинах Шевченківського та Київського районів Харкова. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської філії "Газмережі".

15 липня 2024 року фахівці Харківської міської філії "Газмережі" будуть проводити ремонтно-відновлювальні роботи на газопроводі середнього тиску у частинах Шевченківського та Київського районів міста. У зв’язку з цим тимчасово буде припинено газопостачання мешканцям деяких будинків. Актуальні адреси тимчасового відключення газу – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися