Сьогодні на Харківщині видаватимуть безкоштовно хліб

Мешканці громади на Харківщині можуть отримати хліб

Сьогодні з 10 години у селищі Старий Салтів відбудеться видача хліба. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Старосалтівської СВА.

Верхня частина  отримає хліб по вул. Миру, 36;

Нижня частина – по вул. Садовій, 6.

Видачу хліба проводить БО "Мережа 100 відсотків життя" м. Харків".

Видача допомоги буде проводитися для усіх мешканців та ВПО, які зареєстровані та фактично проживають на території смт Старий Салтів.

Для отримання продовольчої допомоги від Всесвітньої продовольчої програми ООН необхідно пред’явити оригінали документів:

- паспорт;

- довідка ВПО.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові та області назвали найспекотніший день: до чого готуватися

Погодні умови з 16 по 19 липня сприятимуть підвищеній ймовірності виникнення та розповсюдження пожеж в екосистемах, при наявності джерел займання (відкритого вогню). Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківського регіонального центру з гідрометеорології.

Також синоптики дали прогноз погоди з 16 по 20 липня та назвали день, у який спека буде найсильнішою – читайте за посиланням.

Читайте також: У Харкові обрали імена для кошенят ягуара

Міський голова Харкова Ігор Терехов повідомив про підсумки голосування за імена для двох кошенят ягуара, які народилися у харківському зоопарку нещодавно. Про це мер повідомив у своїх соцмережах, інформує портал "Коментарі". Харків’яни обрали імена для дитинчат ягуара.

"Невдовзі зв’яжемося з дівчиною, що їх запропонувала. Дякуємо за те, що долучилися!" – написав Терехов.

Як назвали кошенят – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися