У Харкові та області сьогодні діють аварійні та погодинні графіки відключень світла через спеку

Де не буде світла – можна подивитися у графіку

Сьогодні, 16 липня, у Харкові та Харківській області застосовується графік погодинних відключень (ГПВ), а також через аномальну спеку в Харківській області окрім погодинних застосовуються також графіки аварійних відключень. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію АТ "Харківобленерго".

Додаткові обмеження електроенергії розповсюджуються на всі райони Харківщини.

"Просимо з розумінням поставитися до ситуації, а також нагадуємо про необхідність розумно споживати електрику в умовах дефіциту через складні погодні умови.

Нагадуємо вам, що у звʼязку зі складною ситуацією в Обʼєднаній енергетичній системі України ГПВ діє з 00:00 до 24:00", – повідомили в обленерго.

Зазначимо, що для Харкова та області оновили графіки погодинних відключень світла з 13 по 19 липня включно. У документі вказані назви населених пунктів, вулиць, черги та період, у який проміжок часу не буде світла.

Нагадаємо, червоним кольором виділено години без світла для вашої групи, жовтим - години, в які електроенергія може зникнути через оперативні перемикання. Зеленим кольором позначено період, у який світло буде за умови стабільної ситуації в енергосистемі. Якщо ви не знаєте, до якої групи належить ваша вулиця, ви можете про це дізнатися за посиланням.

picture

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові та області назвали найспекотніший день: до чого готуватися

Погодні умови з 16 по 19 липня сприятимуть підвищеній ймовірності виникнення та розповсюдження пожеж в екосистемах, при наявності джерел займання (відкритого вогню). Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківського регіонального центру з гідрометеорології. Також синоптики дали прогноз погоди з 16 по 20 липня та назвали день, у який спека буде найсильнішою – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися