На станції «Ярослава Мудрого» встановлюють нові літери з назвою станції

Через перейменування станції у метро Харкова відбулися зміни

Співробітники метрополітену встановлюють нові літери з назвою на колійні стіни на станції "Ярослава Мудрого". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію КП "Харківський метрополітен".

Нагадаємо, що відповідно до розпорядження Харківського міського голови Ігоря Терехова станцію метро "Пушкінська" було перейменовано на "Ярослава Мудрого".

Наразі співробітниками метрополітену вже встановлено два комплекти літер з восьми.

Зазначимо, що раніше КП "Харківський метрополітен" провело тендер на закупівлю восьми табличок нової назви станції “Ярослава Мудрого” на загальну суму 380 000 грн. Про це стало відомо з системи публічних закупівель “ProZorro”.

Серед технічних вимог до табличок:

– висота букв: великі – 288 мм, маленькі – 209 мм; – глибина букв: 20 мм;

– шрифт написів на табличках: Sealt Regular;

- лицьова поверхня об’ємних окремо розташованих букв: нержавіюча сталь, оброблена фрезером, технічна марка сталі – AISI 430.

Поставка табличок має відбутись протягом 2024 року. Нагадаємо, наприкінці квітня цього року станцію метро “Пушкінська” у Харкові перейменували на “Ярослава Мудрого”.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У метрополітені Харкова сьогодні відбуваються зміни (ДОПОВНЕНО)

Виходи з підвуличних пішохідних переходів на станціях метро "Ім. О.С. Масельського", "Університет", "Студентська", "Ярослава Мудрого" тимчасово зачинені для користування пасажирів у звʼязку з проведенням ремонтних робіт. Про відновлення роботи вказаних ділянок підвуличних пішохідних переходів буде повідомлено додатково.

Подробиці – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися