Що у Харкові працює під час блекауту

У місті вже прилаштувалися до умов роботи без світла та з постійними тривогами

На сьогодні в Харкові функціонують близько 4 тисячі підприємств торгівлі, 1,6 тисяч – ресторанного господарства, 1,1 тисяч – побутового обслуговування, а також 48 ринків та торговельних майданчиків. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

З початку 2024 року запрацювали 32 нових стаціонарних підприємства ресторанного господарства, а також шість перукарень, по п’ять пунктів шиномонтажу і ремонтних майстерень, два лазне-оздоровчі комплекси тощо.

Під час відключення електроенергії на власних автономних пристроях живлення в Харкові працюють 1102 продовольчих та 198 непродовольчих магазинів, 424 аптеки, 16 ветклінік, 35 зоомагазинів та 125 АГЗС, а також 48 ринків (торговельних майданчиків). Також генераторами обладнані понад 100 закладів ресторанного бізнесу, близько 50 СТО та хімчисток.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Які графіки відключення світла діють сьогодні у Харкові та області

Сьогодні, 17 липня, у Харкові та Харківській області застосовується графік погодинних відключень (ГПВ). Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію АТ "Харківобленерго".

"Просимо з розумінням поставитися до ситуації, а також нагадуємо про необхідність розумно споживати електрику в умовах дефіциту через складні погодні умови. Нагадуємо вам, що у звʼязку зі складною ситуацією в Обʼєднаній енергетичній системі України ГПВ діє з 00:00 до 24:00", – повідомили в обленерго.

Зазначимо, що для Харкова та області оновили графіки погодинних відключень світла з 13 по 19 липня включно. У документі вказані назви населених пунктів, вулиць, черги та період, у який проміжок часу не буде світла.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися