У Харківській ОВА витратять 400 тисяч гривень на поширення своєї інформації по соцмережах

Харківська обласна військова адміністрація витратить 400 000 гривень на протидію російській пропаганді

Харківська обласна військова адміністрація оголосила закупівлю на 400 000 грн щодо розповсюдження суспільно важливої інформації з актуальних питань життя регіону, роз’яснення державної та регіональної політики України, протидії російській пропаганді та дезінформації. Про це Харківському антикорупційному центру стало відомо з системи публічних закупівель “ProZorro”, інформує портал "Коментарі".

За ці кошти будуть поширювати дописи з офіційних сторінок ХОВА та начальника ХОВА Олега Синєгубова у соціальних мережах Facebook, Instagram та месенджері Telegram.

Заплановано надання 16 послуг до кінця вересня 2024 року.

Харківська ОВА ставить на меті розповсюдження та просування в соціальних мережах публікацій суспільно важливого спрямування щодо актуальних питань життя регіону та роз’яснення державної та регіональної політики України. Зокрема, щодо евакуації цивільного населення з прифронтових населених пунктів, відновлення пошкоджених та знищених об’єктів, заходів з надання соціальних послуг та психосоціальної підтримки громадянам з числа внутрішньо переміщених осіб, ветеранів та членів їх сімей, альтернативних форм сімейного виховання, створення в безпечного середовища для організації роботи сфери освіти, охорони здоров`я, культури, молоді та спорту в умовах воєнного стану, протидії російській пропаганді та дезінформації тощо.

У технічній документації нічого не зазначено про показники охоплення. Послуги вважаються наданими належним чином, якщо інформаційні матеріали розміщені відповідно до заявки Харківської ОВА та в зазначений строк.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Сотні тисяч гривень заплатить ХОВА за піар в онлайн-медіа

Харківська обласна військова адміністрація оголосила закупівлю на 410 000 грн з розміщення в онлайн-медіа інформаційних матеріалів щодо відновлення в регіоні. Про це стало відомо з системи публічних закупівель “ProZorro”, інформує портал "Коментарі".

Планується розміщення інформаційних матеріалів щодо відновлення пошкоджених та знищених внаслідок збройної агресії рф об’єктів у Харківській області: ремонт житла, освітньої, медичної, соціальної інфраструктури та інших об’єктів, які забезпечують життєво важливі послуги та комунікацію для населення регіону.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися