На Харківщині одружуються більше, ніж у сусідніх областях

У сусідніх областях з початку року уклали шлюбів значно менше, ніж у Харківській

Від початку року на Харківщині уклали майже 4150 шлюбів. Про це повідомили в Східному міжрегіональному управлінні Міністерства юстиції України, інформує портал "Коментарі".

За статистикою укладених шлюбів, у першому півріччі 2024 року у відділах державної реєстрації актів цивільного стану побувало близько 11 600 пар молодят. Окремим натхненням заряджали пари, де один або й двоє були військовослужбовцями. Їх бажання жити  й любити в незалежній Україні завжди буде рушійною силою у бік нашої Перемоги та мирного майбутнього.

На Харківщині уклали шлюб 4148 пар, в Полтавській області – 3065, на Чернігівщині – 1778, Сумщині – 1670, а на Донеччині 933 новостворені родини.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Харківська нардепка вийшла заміж за відомого військового (ФОТО)

Народний депутат від "Слуги народу" з Харкова Марія Мезенцева вийшла заміж за командира батальйону ударних БпАК "АХІЛЛЕС" 92-Ї ОШБр ім. Івана Сірка та депутата Київської міської ради Юрія Федоренка. Знімки з весілля у своєму Інстаграмі опублікувала сама нардепка 19 травня, передає портал "Коментарі".

Весілля, згідно з підпису Мезенцевої відбулося ще 24 квітня, проте фото народна депутатка опублікувала лише зараз. "Любов переможе", – написала вона під фото.

Для весілля наречена обрала білу приталену сукню, а наречений був у військовій парадній формі. Марія Мезенцева народилася 1989 року в Харкові. Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У 2015 році була обрана депутатом Харківської міськради. З 2019 року – народний депутат України.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися