Харків’янка святкує 103 день народження

Віра Мусіївна вже понад двадцять років живе у Харківській області

Мешканка Основ'янського району Віра Мусіївна Бондар сьогодні святкує 103-й день народження.Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Представники райадміністрації привітали іменинницю зі святом та побажали їй міцного здоров'я, любові рідних та переможного миру.

Віра Бондар народилася 18 липня 1921 року в с. Квітки Київської області. Закінчила медичне училище. До 70-ти років працювала акушеркою та медсестрою на Донбасі та Харківщині. Має двох дітей, по чотири внуки та правнуки.

У вісімдесятирічному віці Віра Мусіївна переїхала до доньки в Балаклію, де й проживала до повномасштабного вторгнення рф. З березня 2022 року разом з онукою мешкає в Харкові.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові привітали мешканку, якій виповнився 101 рік

Ганна Ісааківна Лапан 10 липня відсвяткувала 101-й  день народження. Протягом 37 років, до виходу на пенсію, жінка працювала медсестрою в залізничній лікарні. Має двох синів, чотирьох онуків та п'ятьох правнуків.

Читайте також: У Харкові створили новий департамент: чим він займатиметься

Депутати Харківської міськради на позачерговій сесії підтримали створення Департаменту інклюзивної доступності та безбар'єрного середовища. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Департамент здійснюватиме державну політику у сфері створення та функціонування безперешкодного середовища для всіх груп населення. Це стосується різних сфер - транспорту, будівництва, благоустрою, соціальної інфраструктури та ін.

"Новий департамент виконуватиме значущі для суспільства функції. Сьогодні дуже багато людей потребують захисту. Ми першими в Україні створюємо такий орган, і я сподіваюся на його результативну роботу", - підкреслив міський голова Ігор Терехов.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися