У Харкові та області діятиме новий графік відключень електроенергії

Графік діятиме з 20 по 26 липня, якщо не буде інших змін

Таблицю з годинами вимкнень на 20-26 липня включно опублікували в АТ "Харківобленерго", інформує портал "Коментарі".

Червоним кольором виділено години без світла для вашої групи, помаранчевим - імовірні відключення (виходячи із поточної ситуації в Об'єднаній енергосистемі України), жовтим - години, в які електроенергія може зникнути через оперативні перемикання.

Якщо ви не знаєте, до якої групи належить ваша вулиця, ви можете про це дізнатися за посиланням.

picture

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Уряд визначив території, де не вимикатимуть світло: Харківщина є у списку

За результатом комунікації з ОВА Уряд сьогодні конкретизував такий список. Окрім об’єктів газо-, тепло-, електро-, водопостачання та водовідведення, лікарень, відключатись від світла не будуть населені пункти, а також об’єкти в 20-кілометровій зоні від кордону з росією, Білоруссю та в 20-ти кілометрах прифронтової зони.

"Також реагуємо на запит суспільства про справедливість у розподілі електроенергії. Буде покращено алгоритм, який забезпечить рівномірну черговість і тривалість вимкнень", – наголосив Прем’єр.

Читайте також: "У зв'язку зі складною ситуацією в енергосистемі України через пошкодження енергооб'єктів внаслідок ворожих обстрілів, а також через аномальні погодні умови введено додаткові обмеження електропостачання по всій країні, у тому числі і в Харківській області.  Інформуємо про зміни у графіку погодинних відключень на найближчі три дні, з 17 по 19 липня включно. Нагадуємо вам, що у звʼязку зі складною ситуацією в Обʼєднаній енергетичній системі України ГПВ діє з 00:00 до 24:00", – повідомили в обленерго.

У "Харківобленерго" звернулися до мешканців Харкова та області

Через те, що у мешканців Харкова та області виникає багато запитань щодо недотримання графіків погодинних відключень, особливо зараз, під час аномальної спеки, в АТ "Харківобленерго" спробували роз'яснити, чому так відбувається.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися