У Харкові заборонять пересуватися вулицями: подробиці

Через ремонтні роботи деякі ділянки у Харкові будуть перекриті

Рух транспорту на вул. Юлія Чигирина, в районі будинку №37 на пр. Героїв Харкова, обмежений до 17:00 31 липня. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Як повідомили в Департаменті будівництва та шляхового господарства, це пов’язано з необхідністю проведення КП "Харківводоканал" аварійно-відновлювальних робіт.

Пропуск транспорту організований вільною від виконання робіт смугою руху.

Також рух транспорту на вул. Каразіна, на ділянці від вул. Мироносицької до вул. Сумської, заборонений до 30 серпня.

Як повідомили в Департаменті будівництва та шляхового господарства, це пов’язано з необхідністю проведення робіт з реконструкції теплових мереж.

Об’їхати закриту ділянку можна вул. Мироносицькою, вул. Ярослава Мудрого, вул. Сумською, вул. Миколи Хвильового та іншими прилеглими вулицями.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові транспорт курсуватиме зі змінами

Рух трамваїв на вул. Академіка Павлова, на ділянці від пров. Салтівського до вул. Героїв Праці, буде припинений з 9:00 до 16:00 24 та 25 липня. Також з 9:00 до 16:00 24-27 липня буде припинений рух трамваїв на вул. Молочній та пл. Захисників України, на ділянці від вул. Георгія Тарасенка до пр. Героїв Харкова. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Як повідомили в Департаменті будівництва та шляхового господарства, це пов'язано з ремонтом трамвайної колії та контактної мережі. Як курсуватимуть трамваї та тимчасовий автобус у ці дні – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися