У Харкові на ХТЗ розмістили арт-об'єкти (фото)

На Харківському тракторному прикрасили підхід до дитячої стоматології

У Харкові на Харківському тракторному заводі з'явилися мультяшні яскраві арт-об'єкти. Їх фотографіями поділилися користувачі соцмереж.

Зелений зуб, кулі з буквами та казкових героїв розмістили біля дитячої стоматологічної клініки. Предмети прикрасили вулицю Біблика.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в центрі міста, біля градусника на Сумській вночі на цьому тижні невідомі пошкодили стоїть там піаніно. За словами PR-директора фестивалю Kharkiv Music Fest Ірини Пеліпко, вандали поламали нижню панель і зараз на піаніно практично неможливо грати. Організатори збираються протягом тижня відновити інструмент. Також хулігани привели в непридатність ще два вуличних музичних інструменти. Зараз в місті вже чотири зіпсованих арт-піаніно. Біля Харківської філармонії, на вулиці Римарській, клавіші піаніно невідомі полили клеєм. У мережі з'явилося відео з зіпсованим інструментом.
"Від великої октави і до кінця розлили. Якийсь" Дракон "або" Момент ". Тепер все клавіші разом натискаються", - розповідає автор відео. Сам фестиваль триватиме до початку вересня. Але арт-піаніно з вулиць заберуть раніше через хуліганство. У поліцію організатори не зверталися. Всього на міських вулицях розмітили 30 арт-піаніно.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися