У Харківського метрополітену з’явився Telegram-канал

На метро Харкова тепер можна підписатися і в Telegram

Сьогодні, 13 лютого, у Харківської підземки з’явився власний Telegram-канал. Про це "Коментарі. Харків" дізналися у перс-службі Харківського метрополітену.

Туди обіцяють викладати останні новини метрополітену та оперативну інформацію. Знайти Telegram-канал можна за адресою: https://t.me/kh_metro.

picture

Слід зазначити, що офіційні аканти підземки є інших соціальних мережах. Зокрема, на Facebook: fb.com/metro.kh та в Instagram: instagram.com/kh_metro.

Одне із останніх повідомлень у соцмережах метрополітену з’явилося сьогодні, 13 лютого. Це оголошення про набір на навчання з професії "Машиніст електропоїзда". 

Також є інформація про надзвичайні події, які трапилися у метрополітені, та корисні для пасажирів повідомлення щодо зміні тривалості роботи метро, поповнення карток тощо.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що з весни 2020 року харківський громадський електротранспорт повністю переходе на оплату проїзду карткою E-ticket. Поповнити стару картку для проїзду буде неможливо. Використати з неї гроші буде необхідно протягом року. 

Також "Коментарі. Харків" повідомляли, коли і на скільки подорожчає проїзд у харківському метро.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися