Колишній прокурор з Харкова постане перед судом

Екс-прокурор одного з районів Харкова не задекларував Mercedes-Benz

Прокуратура направила до суду обвинувальний акт щодо колишнього прокурора одного з районів Харкова, який приховав автівку. Про це "Коментарі. Харків" дізналися у перс-службі Офісу Генерального прокурора України.

Як з’ясувалося, колишній прокурор не задекларував придбання та реалізацію автомобіля марки Mercedes-Benz на суму понад 1,5 мільйони гривень. Тепер він відповідатиме перед законом.

У прокуратурі також нагадали, що відповідно до статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що ДБР зайнялося прокурорами і слідчими в справі проти радниці Світличної. Державне бюро розслідувань відкрило кримінальні провадження стосовно правоохоронців, які готували підозру і проводили обшуки в присутності малолітніх дітей в будинку радниці колишньої голови ХОДА.

Також "Коментарі. Харків" писали, що у ДБР відкрили кримінальне провадження  за фактом перевищення влади або службових повноважень (ч. 3 ст. 365 КК України) стосовно харківського патрульного, який стріляв по автівці та поранив пасажира.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися