Пасажир, якого поранив патрульний під Харковом, пішов на поправку

У пораненого патрульним пасажира Subaru лікарі спостерігають позитивну динаміку

Стан пораненого патрульним пасажира Subaru поліпшується. Про це "Коментарі. Харків" дізналися у перс-службі міської ради Харкова.

У міськраді, з посиланням на головного лікаря харківської міської лікарні №25, розповіли, що у чоловіка спостерігається позитивна динаміка, стан від тяжкого змінюється на "середньої тяжкості".

Чоловік перебуває у лікарні з 13 лютого. За інформацією ДБР, він отримав два проникаючі поранення в спину і поперек з розривом правої легені. Його терміново прооперували.

Нагадаємо, раніше "Коментарі. Харків" писали, що вночі, 13 лютого, під Харковом екіпаж патрульних переслідував автівку Subaru, водій якої порушив правила дорожнього-руху та тікав від поліції. Щоб зупинити машину, патрульний три рази вистрелив в автомобіль, та машина зникла. Як з’ясувалося пізніше, пасажир Subaru, який сидів на задньому сидінні, отримав два вогнепальних поранення. До лікарні його доставив водій машини.

Наразі патрульному повідомили про підозру за фактом перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу (ч. 2 ст. 365 КК України). Він, за рішенням суду, перебуває у СІЗО.

Крім того, правоохоронці розпочали розслідування за фактом погрози або насильства щодо працівника правоохоронного органу (ч. 2 ст. 345 КК України) та проводять перевірку за фактом застосування зброї поліцейським. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися