З’явилося відео, як в Харкові зустрічали пасажирів літака з Уханя

Прикордонники зустрічали пасажирів біля трапу, а перевірку здійснили ще до прильоту

Прикордонники забезпечили оформлення евакуйованих з Китаю українців. Зустрічали біля трапу. Про це повідомляє Державна служба України з надзвичайних ситуацій, передають "Коментарі. Харків". 

Інформацію про осіб, які прибули в Україну, прикордонники отримали завчасно, тому їх перевірку за всіма базами даних здійснили ще до прильоту. Біля трапу літака інспектори лише провели ідентифікацію осіб та проставили відмітки в паспортні документи іноземців. 

Прикордонний контроль здійснювався у захисному спорядженні.

За даними відомства, на борту літака, окрім, 22 членів екіпажу і супроводжуючого медичного персоналу, 72 пасажири. Серед пасажирів, які будуть направленні на обсервацію, 45 громадян України та 27 іноземців (громадяни Аргентини, Еквадору, Домініканської Республіки, Сальвадору, Коста-Ріки, Чорногорії, Панами та Ізраїлю).

Нагадаємо, раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що літак з евакуйованими з Китаю українцями приземлився в аеропорту "Харків" з другої спроби. Близько 8 години ранку він не зміг сісти на землю через сильний туман.

Також "Коментарі. Харків" писали, що кожного члена екіпажу літака, який перевозив українців з Китаю, застрахували на випадок втрати працездатності. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися