Кернеса не буде на першій сесії Харківської міськради, - мерія

Міський голова не приїде за станом здоров'я через те, що сесію перенесли з 20 грудня на більш ранній термін

У Харківській мерії зробили офіційну заяву, що Геннадія Кернеса не буде на першій сесії міської ради 9 грудня. Про це пише УНН з посиланням на директора департаменту у справах інформації та зв'язків з громадськістю міськради Юрія Сидоренка.

У команді Геннадія Кернеса заявили, що мер Харкова, ймовірно, не буде присутній на засіданні Харківської міської ради, яке намічено на 9 грудня. Про це повідомив журналісту УНН директор департаменту у справах інформації та зв'язків з громадськістю міськради Юрій Сидоренко.

"Швидше за все, його не буде ось на цьому засіданні міської ради. Він не встигне. Звичайно, йому вже набагато краще, ніж було. І, думаю, має право сказати, що чекаємо повернення найближчим часом. Ми ж чекали засідання в районі 20- го числа, але його призначили на більш ранній термін. Тому, шансів на присутність на першому засіданні фактично 0%", - розповів Сидоренко.

Крім того, директор департаменту додав кілька слів про ставлення Геннадія Кернеса до чуток про свою смерть.

"Наскільки мені відомо, спочатку йому було боляче. Але вже пізніше стало смішним. Я думаю, нікому не приємно чути, що його ховають заживо", - сказав Сидоренко.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, мер Харкова Геннадій Кернес повинен повернутися в місто до 20 грудня. Про це говорив син мера Данило Привалов. "Ми плануємо, що батько повернеться до Харкова до 20 грудня. У мене немає ні краплі сумнівів в цьому. У нас є ще майже місяць на підготовку, багато часу. Лікарі дозволили йому їхати. Поки немає ніяких передумов до того, що цього не відбудеться ", - розповів Привалов.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися