Друг Кернеса Павло Фукс розповів про свій вплив на Харківську міськраду

Павло Фукс запевняє, що прийшов на сесію як почесний громадянин Харкова

Бізнесмен і друг Кернеса Павло Фукс 9 грудня заявив, що прийшов на засідання міськради просто, тому що йому було цікаво. Про це повідомили у виданні Depo.Харків.

Фукс зазначив, що заяви про те, що він може впливати на мерію - це просто розмови пустодзвонів. За його словами він прийшов на сесію як почесний громадянин Харкова.

"Як я можу, хто я такий. Я не маю тут ні інтересів, ні бізнесу ніколи у мене не було ніякого. Я тут тільки як меценат, дарую пам'ятники, церкви строю, допомагаю громадам, якщо просять. Все, що просить мене мер, я допомагаю безоплатно, тому що я тут народився, виріс", - запевнив бізнесмен.

Нагадаємо, за словами Фукса новообраний мер Харкова Геннадій Кернес повинен повернутися додому 30 грудня. Також він зазначив що мер рветься додому, але лікарі не відпускають.

Раніше "Коментарі" розповіли про голову Харківської міської територіальної виборчої комісії Ольгу Мозгову, яка заявила, що відповідно до законодавства, голова повинен приймати присягу особисто, тільки якщо його обрали на цю посаду вперше. А так, Кернес вже приймав присягу 24 листопада 2010 року.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися